Vergiciler Muhasebecilere mağlup

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Trabzon Vergi Dairesi Başkanlığı Takımı, futbol maçında Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Takımı’na 1-0 mağlup oldu.Yavuz Selim Futbol Sahası’nda oynanan maç öncesi takımlar “Almadığınız her fiş ülkemizi değ

Vergiciler Muhasebecilere mağlup

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Trabzon Vergi Dairesi Başkanlığı Takımı, futbol maçında Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Takımı’na 1-0 mağlup oldu.

Yavuz Selim Futbol Sahası’nda oynanan maç öncesi takımlar “Almadığınız her fiş ülkemizi değil, başkalarını kalkındırır” pankartı ile sahaya çıkarken, Vergi Dairesi Başkan Vekili Zeki Yumbul, kendi takımı adına Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Takımı’na çiçek verdi. Oldukça çekişmeli geçen maçta Vergi Dairesi Başkanlığı Takımı rakiplerine 1-0 mağlup olmaktan kurtulamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor