Vederson resmen Bursaspor'da!

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, anlaşmaya vardıkları Vederson ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.. Sağlam, Nonda ve Luna hakkında da açıklamalar yaptı..Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programına konuk olan Bursaspor Teknik Direk

Vederson resmen Bursaspor'da!

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, anlaşmaya vardıkları Vederson ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.. Sağlam, Nonda ve Luna hakkında da açıklamalar yaptı..

Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programına konuk olan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Vederson ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı.

Nonda'yı transfer etmek istedikleri yönünde çıkan haberlerin doğru olmadığını belirten Sağlam, Arjantin'in Tigre takımında santrfor oynayan 28 yaşındaki Carlos Ariel Luna'nın izledikleri futbolculardan biri olduğunu söyledi.

Başarılı teknik adam, transferde titiz davrandıklarını ve hiçbir oyuncularını bırakmak istemediklerini ifade ederek, her bölgeye takviye yapmayı düşündüklerini de belirtti.

"Tekniğini geliştir gel"

Ertuğrul Sağlam'ın konuk olduğu programda eğlenceli anlar da yaşandı. Ertuğrul Sağlam programa telefonla bağlanan Ömer Erdoğan'a 'Tekniğini geliştir de gel' diyerek takıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler