Vederson İle Konuşulacak

Trabzonspor’un, Fenerbahçe maçı sonrası sarı-lacivertli kulüple sözleşmesi sona erecek olan Gökçek Vederson ile masaya oturacağı öğrenildi. Bu transfere İstanbul’da son noktayı koymayı düşünen bordo-mavili kurmaylar, Fenerbahçe’nin futbolcuyla sözleşme uz

Vederson İle Konuşulacak

Trabzonspor’un, Fenerbahçe maçı sonrası sarı-lacivertli kulüple sözleşmesi sona erecek olan Gökçek Vederson ile masaya oturacağı öğrenildi. Bu transfere İstanbul’da son noktayı koymayı düşünen bordo-mavili kurmaylar, Fenerbahçe’nin futbolcuyla sözleşme uzatmaya yanaşmaması üzerine bu transfer için harekete geçmişti. Karadeniz ekibinin, Denizlispor’dan Çağlar Birinci için de görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi.

Bu arada Trabzonspor Yönetimi, Fenerbahçe maçının ardından İstanbul’da bir araya gelecek ve son günlerde ortaya atılan yönetim içindeki iç karışıklık iddialarına bir son vermeye çalışacak. Sadri Şener’in başkanlık edeceği toplantıda ayrıca transfere ayrılacak bütçeyle, gelecek sezonki planlamalar hakkında da bir durum değerlendirmesi yapılacağı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor