Vederson 'Bursa ile anlaştı' iddiası

Milliyet Gazetesi’nin haberine göre Bursaspor Brezilya asıllı futbolcu ile bir yılı opsiyonlu üç yıllık anlaşma yaptığı iddia edildi.Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın “büyüklerden de futbolcu alabiliriz” açıklamasının ardından harekete geçen yeşil-beyazl

Vederson 'Bursa ile anlaştı'  iddiası

Milliyet Gazetesi’nin haberine göre Bursaspor Brezilya asıllı futbolcu ile bir yılı opsiyonlu üç yıllık anlaşma yaptığı iddia edildi.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın “büyüklerden de futbolcu alabiliriz” açıklamasının ardından harekete geçen yeşil-beyazlı ekip, Trabzonspor’un da transferi için yoğun çaba harcadığı Brezilya asıllı futbolcuyu ikna etti ve renklerine bağladı. Bursaspor’un Fenerbahçe ile 31 Mayıs itibariyle sözleşmesi biten ve bonservis bedeli bulunmayan Vederson’u Türk statüsünde oynaması nedeniyle de tercih ettiği öğrenildi. Yeşil-beyazlıların Vederson ile bir yılı opsiyonlu üç yıllık anlaşma yaptığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor