Ve Sadri Şener ilk kez konuştu!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, hakem hataları üzerine yapılan tartışma ve açıklamaların ardından ilk kez konuştu. Sadri Şener, Trabzonlu hakemlerin nasıl Trabzonspor maçlarına verilmediğini ve diğer kulüplere de buna göre adil davranılarak seçiml

Ve Sadri Şener ilk kez konuştu!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, hakem hataları üzerine yapılan tartışma ve açıklamaların ardından ilk kez konuştu. Sadri Şener, Trabzonlu hakemlerin nasıl Trabzonspor maçlarına verilmediğini ve diğer kulüplere de buna göre adil davranılarak seçimler yapılması gerektiğini söyledi.

Soruları yanıtlayan Şener, "Aziz Yıldırım'ın Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı'ndan istifa edip etmeyeceği kendi takdiridir. Beklerdim ki, kulüpler birliği başkanlığı yapmış insanlar hatalı maçlardan sonra Federasyon'a gidip, kendi kulübü bile olsa bunu iletsin. Olayları, gördüklerimizi düşündüklerimizi ortaya koyduk, doğrudur, yanlıştır bir camianın görüşüdür. Yolumuza devam edeceğiz" dedi. 

DEMOKRATİK KURALLAR İÇİNDE SIKINTIMIZI SÖYLEDİK, BU BİZİM HAKKIMIZ, CEPHELEŞME LAFINI SEVMEM 
Kulüpler arasında ittifak ya da ayrışmalar olduğun yönündeki yorumları da değerlendiren Şener, "Cepheleşme sözünü sevmem. Her kulübün kendine göre mutsuzluğu, memnuniyetsizliği olabilir. Bunu dile getirmesi normaldir. Tabii ki demokratik sınırlar içerisinde kalarak, ben buna özen göstermeye çalışıyorum. Bun nedenle Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin deklarasyonunda bir madde gördüm ve hemen düzeltirdim" dedi.

ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA GALATASARAY VE BEŞİKTAŞLILAR BİZİ DESTEKLİYOR
"Trabzonspor'un hakkını kimseye yedirtmemek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" diyen başkan Şener, "Trabzonspor, Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe… Bu dört takımdan 3'ü sizi destekliyorsa, Türkiye'nin 4'te 3'ü sizi destekliyor demektir. Benim tanıdığım Galatasaray ve Beşiktaşlıların bana ifadesi, bizi destekliyorlar. Kime rastladıysam bana bunu söyledi. Ben de 'Türkiye'nin 4'te 3'ü bizi destekliyor' dedim. Doğru da söylediğime inanıyorum" şeklinde konuştu.

İŞTE O TRABZONLU İKİ HAKEM

Sadri Şener, "Türk futbolunda saha dışı etkenlerin devreye girdiğine inanıyor musunuz" şeklindeki soruya "Ben komplo teorilerine itibar etmem. Hakemlerle ilgili formsuzluğun dışında laf etmeyi sevmem. Barış Şimşek var çok iyi hakem. Abdullah Yılmaz, Barış Şimşek, Gökhan Memişoğlu var. Bunlar bana nasıl verilmiyorsa, biraz bazılarını ince eleyip sık dokumak lazım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor