Ve Fenerbahçe sessizliğini bozdu

Fenerbahçe resmi yayın organı sitesinde akşam saatlerinde açıklama yapıldı, önce Bursaspor’un şampiyonluğu tebrik edildi, ardından ise yanlış anons ile ilgili açıklama en sonda ise Çarşamba günü Başkan Aziz Yıldırım’ın basın açıklaması yapacağı duyuruldu.

Ve Fenerbahçe sessizliğini bozdu

Fenerbahçe resmi yayın organı sitesinde akşam saatlerinde açıklama yapıldı, önce Bursaspor’un şampiyonluğu tebrik edildi, ardından ise yanlış anons ile ilgili açıklama en sonda ise Çarşamba günü Başkan Aziz Yıldırım’ın basın açıklaması yapacağı duyuruldu.

İŞTE FENERBAHÇE SİTESİNDE YER ALAN AÇIKLAMALAR

BURSASPOR’UN ŞAMPİYONLUĞU KUTLANDI

“2009-2010 Sezonunu ilk sırada tamamlayarak  Süper Lig’de ilk kez şampiyon olma başarısını gösteren Bursaspor yönetici, sporcu ve taraftarlarını tebrik ederiz.”

YANLIŞ ANONS AÇIKLAMASI

“Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu ülkenin ve dünyanın en modern stadyumlarından biridir. Türkiye'de insanların stadyumlara bakış açısını ve maçlara gitme alışkanlıklarını değiştiren modern stadyum tüm taraftarlara güvenli, konforlu ve seyir zevki yüksek bir ortam sunmaktadır. 

Bunun sağlanabilmesi adına Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimi stadyumun inşaasından bugüne dek her türlü detayı en ince ayrıntısına kadar düşünmüş, uluslararası yönetim ve güvenlik şirketlerinden aldığı danışmanlıkla yüksek güvenlik ve yönetim kritereleri belirlemiş ve sıfır toleransla bu kriterleri uygulamıştır. Bu çerçevede stadyumumuzda güvenlik zaafiyeti oluşturacak, taraftarların can güvenliğini tehlikeye atacak veya sporun güzelliğine gölge düşürecek hiçbir olaya sebebiyet vermemek adına gereken her tür önlemi almış ve en radikal biçimde uygulamaktan asla çekinilmemiştir. Önceden belirlenmiş söz konusu kriterlerin uygulanması hususunda gösterilen bu hassasiyet kendi sahamızda oynanan karşılaşmalarda istenmeyen olayların yaşanmasının her zaman önüne geçmiştir. 

 

Üzülerek belirtmek isteriz ki dün akşam Turkcell Süper Lig'in son haftasında Trabzonspor'a karşı oynadığımız müsabakanın son dakikalarında stadyumumuzda titizlikle ve sıfır toleransla uygulanan idari ve güvenlik kriterleri ihlal edilmiştir.  Stadyum idaremizin, tamamen kontrolü dışında, dışarıdan müdahale ile yanlış bilgi alan görevli kişinin kendi inisiyatifi dahilinde söz konusu hatalı anons yapılmıştır. İlk kez yaşanan bu durum bizleri de son derece üzmüştür. 

 

Söz konusu anonsla başlayan olayların daha vahim şekilde sonuçlanmaması hususunda büyük çaba sarf eden İstanbul Emniyetine ve meydana gelen olaylara sağ duyu ile yaklaşarak son bulmasını sağlayan taraftarımıza şükranlarımızı sunarız. 

 

Basında yer alan ve söz konusu anonsun inisiyatifimiz ile yapıldığı ve keza anonsu yapan kişinin başkanımız Sayın Aziz Yıldırım tarafından dövüldüğüne ilişkin haberler ise kesinlikle doğru değildir. Bu tip yakıştırmalar haksız ve art niyetli olmanın ötesinde akıl ve izan dışıdır.”

BASIN TOPLANTISI YAPILACAK

“19 Mayıs Çarşamba, saat 12:00'de Başkan Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri katılımı ile Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenlenecektir.”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor