Vali Kızılcık: TS şampiyon olur

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, bugün Radyohaber61'de "Çapraz Ateş" programında Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Hande Alemdar ve Haber Müdürü Batuhan Hazar Çavdar'ın konuğu oldu. Alemdar ile Çavdar'ın sorularını yanıtlayan Vali Kızılcık, Trabzonspor'un b

Vali Kızılcık: TS şampiyon olur

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, bugün Radyohaber61'de "Çapraz Ateş" programında Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Hande Alemdar ve Haber Müdürü Batuhan Hazar Çavdar'ın konuğu oldu. Alemdar ile Çavdar'ın sorularını yanıtlayan Vali Kızılcık, Trabzonspor'un bu yıl şampiyon olacağını temenni ettiğini söyledi.

 

Trabzonspor ile Süper Kupa ve Türkiye Kupası kaldıran Trabzon Valisi Kızılcık, “Ben gerçekten geçtiğimiz yıl hem süper kupayı, hem de Türkiye Kupasını kaldırmış olmanın hem de kupayı kaldıran takımın şehrinin valisi olmanın keyfini yaşıyorum. Tabiî ki 26 yıldır şampiyonluğa hasret kalmış olan Trabzonspor’un da bu yıl tabi başta taraftarı olmak üzere Trabzonlular ile teknik kadrosu, futbolcuları ile kenetlenerek bu yıl ipi göğüsleyecek taraf olacağına inanıyorum. Bu anlamda, birinci sezon çok iyi bir sezon geçirildi ikinci sezon puan kayıplarıyla başlandı ama ben Şenol hocanın tabiî ki Sadri beyin büyük katkılarıyla zaten antrenmanlarda seyircinin takıma verdiği desteği de yakından takip ediyorum. İnşallah bu hafta Antalyaspor’u yenerek eski günlerimize döneceğiz. İnşallah 2010 ve 2011’i şampiyon olarak kapatmayı temenni ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor