Vali Kızılcık TS idmanında!

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve Emniyet Müdürü Feridun Boz Trabzonspor’un akşam saatlerinde yaptığı antrenmanı ziyaret ettiler. Asbaşkan Nevzat Şakar ve yönetim kurulu üyelerinin karşıladığı Vali Kızılcık ve Emniyet Müdürü Boz, daha sonra Teknik Dire

Vali Kızılcık TS idmanında!

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve Emniyet Müdürü Feridun Boz Trabzonspor’un akşam saatlerinde yaptığı antrenmanı ziyaret ettiler.

 

Asbaşkan Nevzat Şakar ve yönetim kurulu üyelerinin karşıladığı Vali Kızılcık ve Emniyet Müdürü Boz, daha sonra Teknik Direktör Şenol Güneş ve Kaptanlar Yattara, Umut ve Selçuk’la bir araya geldiler. Vali Kızılcık burada yaptığı kısa konuşmada öncelikli olarak takımımıza Antalyaspor maçında başarılar dileyerek, şöyle devam etti: “Şuan ligde lider durumdayız. Dolaysıyla sezon sonunda ipi göğüsleyeceğimizi biliyoruz. Bundan hiç şüphemiz yok. İnşallah hep beraber kupayı kaldıracağız. Tüm takıma başarılar dilerim”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor