Vahid Halilhodzic nazara geldi!

Trabzonspor’un eski teknik direktörlerinden Vahid Halilhodzic’e nazar değdi. Geçtiğimiz günlerde Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TUFAD) ile Hırvatistan Antrenörler Derneği'nce Antalya'da düzenlenen toplantıya katılan Dinamo Zagreb’in Teknik Direktörü

Vahid Halilhodzic nazara geldi!

Trabzonspor’un eski teknik direktörlerinden Vahid Halilhodzic’e nazar değdi.

 

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TUFAD) ile Hırvatistan Antrenörler Derneği'nce Antalya'da düzenlenen toplantıya katılan Dinamo Zagreb’in Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, burada yaptığı konuşmada, Trabzonspor’un bu yıl şampiyon olma ihtimalinin yüksek olduğunu ve iyi bir kadrosunun bulunduğunu söylemişti. Trabzonspor'u sürekli takip ettiğini ve takımın yöneticileri ile iletişim halinde olduğunu da anlatan Halilhodzic, Trabzonspor’un tek rakibinin kendisi olduğunu sözlerine eklemişti.

 

AYAĞINI İNCİTTİ

Hırvat basınından alınan bilgiye göre, Antalya’daki seminerin ardından çalıştırdığı takım Dinamo Zagreb’in kampına katılan başarılı teknik adam Halilhodzic, idmanda ayağını hafif şekilde incitti. Takım doktorlarının hemen buz tedavisi yaptığı Boşnak Teknik adam Halilhodzic’in ciddi durumunun olmadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler