Uygun sözleşme imzaladı

Teknik direktörlük için dün anlaşıldığı açıklanan Uygun, bugün İzmir'e geldikten sonra yöneticilerle bir araya geldi. Yapılan toplantının ardından kulüp binasında taraftarlar tarafından karşılanan Uygun'a, Bucaspor atkısı hediye edildi.Bucaspor Basın Sözc

Uygun sözleşme imzaladı

Teknik direktörlük için dün anlaşıldığı açıklanan Uygun, bugün İzmir'e geldikten sonra yöneticilerle bir araya geldi. Yapılan toplantının ardından kulüp binasında taraftarlar tarafından karşılanan Uygun'a, Bucaspor atkısı hediye edildi.

Bucaspor Basın Sözcüsü Şeref Üstündağ, Bülent Uygun'un imza töreninde yaptığı konuşmada, bugünden itibaren, ileride (A) Milli Takım'ın başına geçebilecek Bülent Uygun'u takımın başına getirdiklerini belirterek, “İnşallah, uzun yıllar berabere çalışacağız. Kendisine sonsuz güvenimiz var. Süper Lig'e de ayrı bir renk getireceğimize inanıyorum. Bülent hocamla bir bütün olduk. Bu bütünlüğü lige de yansıtacağız. İki taraf için de hayırlı olsun” dedi.
Teknik direktör Bülent Uygun da yaptığı konuşmada, kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür ederek, bundan sonra başarıya doğru koşan ve herkesin seveceği bir ekip meydana getireceklerini söyledi.

Bucaspor'un Süper Lig'e çıkmasında büyük katkıları olan Kemal Kılıç ve Özcan Kızıltan'a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Uygun, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bucaspor'un tarihinde ilk defa Süper Lig'de olması, yönetimsel olarak doğru çalışmalarını bir eseridir. Herkes, Bucaspor'un Türkiye'ye örnek olan altyapısına imrenerek bakıyor. Bu yönetimle Süper Lig'de layık olduğumuz yere emine adımlarla ilerleyeceğiz. Süper Lig'de kalıcı olmak istiyoruz. Burada sevginin ve birlikteliğin tohumlarını atacağız. Taraftarlarımızın, camianın desteklerine ihtiyacımız var. Ekibimizle birlikte elimizden gelen en iyisini yapacağız.”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor