Usta çalışmalarını sürdürüyor

Trabzonspor kongresinde adı başkan adayları içinde geçen işadamı İbrahim Usta, mevcut yönetimi bekliyor. Trabzonspor’un 20 Kasım ile 20 Aralık tarihinde yapılacak olağan genel kurulu toplantısında adı başkan adayları arasında geçen işadamı İbrahim Usta ko

Usta çalışmalarını sürdürüyor

Trabzonspor kongresinde adı başkan adayları içinde geçen işadamı İbrahim Usta, mevcut yönetimi bekliyor.

 

Trabzonspor’un 20 Kasım ile 20 Aralık tarihinde yapılacak olağan genel kurulu toplantısında adı başkan adayları arasında geçen işadamı İbrahim Usta kongre tarihini bekliyor.

 

Çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Usta mevcut yönetim kurulunun kongre tarihini açıklamasının ardından düzenleyeceği basın toplantısı ile adaylığını resmileştirecek.

 

YÖNETİMİNİ OLUŞTURUYOR

Kongre öncesi  yönetimini oluşturmak için görüşmelerini sürdüren işadamı İbrahim Usta camianın tanımış isimleri ile de temaslarını sıklaştırdı.

Listede asbaşkan olacağı şeklinde spekülasyonlar yapılan eski yönetici  Orhan İlarslan ise şimdilik Usta’ya yeşil ışık yakmadı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor