Urfa Seyahatinde son gün sürprizi

5 Mayıs Çarşamba günü oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası Finali için Trabzonspor taraftarlarının bu finali izleme şansı hala devam ediyor.“Lonk Lake” Turizm Firması tarafından Türk Hava Yolları Kalitesiyle düzenlenen ve maç biletlerinin de programın içi

Urfa Seyahatinde son gün sürprizi

5 Mayıs Çarşamba günü oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası Finali için Trabzonspor taraftarlarının bu finali izleme şansı hala devam ediyor.

“Lonk Lake” Turizm Firması tarafından Türk Hava Yolları Kalitesiyle düzenlenen ve maç biletlerinin de programın içine dahil olduğu seyahate katılmak için son gün.

Long Lake Turizm Firması yetkilisi Necmettin Kumus haber61’e yaptığı açıklamada maça ilginin fazla olduğunu, kendilerine Belçika’dan dahi rezervasyon yaptırıldığını belirterek, Trabzonspor taraftarlarını 5 Mayış Çarşamba sabahı saat 9:30’da Trabzon Havalimanı’ndan kaldıracakları uçakla Şanlıurfa’ya götüreceklerini ve maç sonucu kupa ile birlikte 22:30’da Trabzon’a döndüreceklerini söyledi. Kumuş açıklamasında Tur organizasyonu içerisine kapalı tribün maç biletlerinin de dahil olduğunu ifade ederek “Müracatlarda bugün son gün, Long Lake Turizm Firmasının son gün fırsatını değerlendirsin Sürprizlerimizden faydalansın Trabzonspor taraftarları bu finali izleme şansını  kaçırmasın, bizi 0462 322  20 20, 0532 353 52 44, 0532 446 29 61 nolu telefonlardan arasın ve Urfa’ya gitmek için hazırlıklarını yapmaya başlasın” dedi.

kupa1.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor