Urfa Arena’da çalışmalar sürüyor

5 Mayıs Çarşamba günü Türkiye Ziraat Kupası Finali’ne ev sahipliği yapacak olan Şanlıurfa Arena Stadyumu’nda çalışmalar henüz tamamlanamadı.Türkiye Ziraat Kupası Final Karşılaşması için yetersiz ve hazır olmadığı yönünde bir çok bilgi olmasına rağmen Başb

Urfa Arena’da çalışmalar sürüyor

5 Mayıs Çarşamba günü Türkiye Ziraat Kupası Finali’ne ev sahipliği yapacak olan Şanlıurfa Arena Stadyumu’nda çalışmalar henüz tamamlanamadı.

Türkiye Ziraat Kupası Final Karşılaşması için yetersiz ve hazır olmadığı yönünde bir çok bilgi olmasına rağmen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ısrarla Finalin bu stadyumda oynanmasını istemişti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Urfa Arena ısrarına, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül’ün de “Urfa Arena bu maça hazır” şeklinde başbakana bilgi vermesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu Final maçının yerini Şanlıurfa Arena Stadyumu olarak açıklamıştı.

5 Mayıs 2010 Çarşamba gününe saatler kala Daha önceden hazır olduğu yönünde yetkililerce bilgi verilen  Şanlıurfa Arena Stadyumu’nda çalışmalar devam ediyor.

Protokol Tribünü Oluşturuluyor:

Gençlik ve Spor Bakanı Yunus Akgül daha önceden yaptığı açıklamalarda Stat'ta ki tek eksikliğin ışıklandırma ile otopark olduğunu ifade ederek, müteahhit firmanın ışık ayarlamalarını 25 Mayıs a kadar tamamlayacağını ve bu tarihte stadyumu kendilerine teslim edeceğini söylemişti.

Tüm bu çalışmalar zamanında yetişmemiş olacak ki, ışıklandırma yetersizliğinden ötürü Türkiye Ziraat Kupası gibi önemli bir karşılaşma Gündüz saat 15:45’de oynanacak.

Öte yandan Stadyumun Protokol Tribünü henüz bu maçı kaldıracak düzeyde olmadığı için genişletme çalışmaları maça saatler kala devam ediyor. Mevcut kapalı Tribünlerden alanlar alınarak protokol Tribününe ilave edilmeye çalışıyor.

Trabzon Taraftarı içine sızma olabilir:

Haber61.net’e gelen bilgilere göre 5 Mayıs 2010 Çarşamba Günü Urfa Arena Stadyumu’nda oynanacak olan Trabzonspor- Fenerbahçe karşılaşmasında Trabzonspor Tribünlerine Fenerbahçe Taraftarlarının daha önceden biletler alarak toplu halde sızma yapacakları iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor