Unutma sen yoksan 1 kişi eksiktir

Trabzonspor’un Ankaragücü maçında Avni Aker’de aldığı bir puanla bazı taraftarın tepkisine maruz kalan bordo-mavili futbolculara destek için İstanbul’da dev kenetlenme. Taraftarlar, bugün saat 14:30’da takımlarını Sabiha Gökçen hava limanında karşılayacak

Unutma sen yoksan 1 kişi eksiktir

Trabzonspor’un Ankaragücü maçında Avni Aker’de aldığı bir puanla bazı taraftarın tepkisine maruz kalan bordo-mavili futbolculara destek için İstanbul’da dev kenetlenme. Taraftarlar, bugün saat 14:30’da takımlarını Sabiha Gökçen hava limanında karşılayacak. Sende bayrağını al, formanı giy ve o sevgi seline katıl takımını destekle kampanyası başlatıldı.

 

Şimdi binlerce taraftar Sabiha Gökçen’de takımını karşılamak için harekete geçti. Moral ve destek zamanı…

 

GÜNEŞ NE DEMİŞTİ?

 

TUZAĞA DÜŞMEYİN

Güneş, dün Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde düzenlediği basın toplantısında camiaya önemli mesajlar vermiş ve tuzağa düşülmemesi gerektiğini belirtmişti.

 

İşte Güneş'in açıklamasından öne çıkanlar: “Hakemler gelişti ama hata yapıyorlar. Ancak hakemlere baskı yapılmasını ve hakemlerin de baskı yapanların tarafına geçmelerini doğru bulmuyorum. Hiçbir maçta haksız puan almadık. Beşiktaş renkli bir takım iyi futbol oynuyorlar. Fenerbahçe de öyle. Kupada Turu geçecek sonuç bizim için makbuldür. İki maçın da fair play ruhu içerisinde geçmesini ve hak edenin alkışlanmasını bekliyorum. Türk futbolu için iyi oyuncu ve iyi takım rol modellerini ön plana çıkartmalıyız. Kötü niyetlere prim tanıyan bir ülke olmak istemiyoruz. Taraftar bu takımın sahibidir. Ancak bu her şeyi sahiplenmekle olur. Camia olarak haddimizi bilmeliyiz. Yoksa elimizdekini da kaybederiz. Liderlik karşımıza rakip olarak çıktı. Alacağımız sonuçlar değil, ürettiklerimiz ve verdiğimiz mesajlar bizi büyütmeli. Aşırı övgüden de rahatsızım. Bana haksızca verilen bir şey beni üzer”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor