Ünlü futbolcu Kaddafi'ye hayran!

İki kez Afrika'da Yılın En İyi Futbolcusu seçilen Senegalli ünlü sporcu El Hadji Diouf, ülkesinin doğusundaki isyandan dolayı zor günler geçiren Libya lideri Muammer Kaddafi'ye destek verdi.2002 Dünya Kupası'nda Türkiye'ye karşı da forma giymiş bir futbol

Ünlü futbolcu Kaddafi'ye hayran!

İki kez Afrika'da Yılın En İyi Futbolcusu seçilen Senegalli ünlü sporcu El Hadji Diouf, ülkesinin doğusundaki isyandan dolayı zor günler geçiren Libya lideri Muammer Kaddafi'ye destek verdi.

2002 Dünya Kupası'nda Türkiye'ye karşı da forma giymiş bir futbolcu olan Diouf, Kaddafi'ye hayran olduğunu söyledi.

Cezayir'de yayınlanan Le Buteur gazetesine konuşan Diouf, "her zaman hayran olduğunu" ifade ettiği Kaddafi ve oğullarından birisiyle dost olduğunu belirtti. Ancak Libya'daki siyasi durumdan "pek de haberdar olmadığını" dile getiren Senegalli oyuncu, "Kaddafi ve ailesi için çok zor olmalı" şeklinde konuştu.

Futbol kariyerine Fransa'nın Sochaux-Montbéliard kulübünde başlayan Diouf, 2002 yılında İngiliz Premier Ligi'nin ünlü takımı Liverpool'a transfer olmuştu. Aynı ligde sırasıyla Bolton Wanderers, Sunderland ve Blackburn Rovers formalarını giyen Diouf, 2010-2011 sezonunda da İskoç Ligi'nden şu anki takımı Rangers'e transfer oldu.

Uluslararası futbol kariyerinde 2002 Dünya Kupası'nda Türkiye'ye karşı da forma giyen Diouf, 2004 yılında yaşayan 125 en iyi futbolcu listesinde gösterildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor