Ünal Karaman neler söyledi

Ünal Karaman,“Beşiktaş gerçekten çok büyük bir camia. Bizi de misafirperverce karşıladılar. Bundan sonra kendilerine başarılar diliyorum öncelikle. İkinci olarak da bizim taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bu yağmurda bizi desteklemeye geldiler ve güzel bir

Ünal Karaman neler söyledi

Ünal Karaman,

“Beşiktaş gerçekten çok büyük bir camia. Bizi de misafirperverce karşıladılar. Bundan sonra kendilerine başarılar diliyorum öncelikle. İkinci olarak da bizim taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bu yağmurda bizi desteklemeye geldiler ve güzel bir galibiyete şahit oldular.

Yağışlı bir havada 30 dakika eksik olmak zor. Ancak zaman zaman biz idmanlarda takımımızı bir kişi eksik oynatıyoruz. Bu nedenle antrenmanlılar. Yine de cansiperane mücadele ettiler. Alınlarından öpülesi bir mücadele ortaya koydular. Gerçekten de güzel bir müsabaka oldu.

Samimi olarak söyleyebilirim Şenol Güneş sahalardan atılması gereken son hocadır. Biz bile olayın nasıl olduğunun farkına varamadık. Normal bir itirazı olabilir hocanın. Tribüne gittiğini görünce şaşırdım hatta. Bir yanlış anlamadır ve çözüme kavuşacaktır diye düşünüyorum. Çünkü biz hakem camiasına güvenen ve bu konuda yorum yapan bir camia da değiliz. Ayrıca belirttiğim gibi Şenol Güneş, beyefendi ve sportif duruşu ile tanınan bir teknik adamdır. Bence bir yanlış anlama olmuştur.

Bizim inancımız var. Evet ikinci devreye beklemediğimiz puan kayıpları yaparak başladık. Ancak bu uzun bir maraton ve bu maratonda kayıplar olacaktır. Bizim inanmışlığımız var ve hedefe gidiyoruz. Kasımpaşa maçı da Beşiktaş maçından farklı olmayacak, biz her zorluğa alışığız. Yeter ki oyuncularımız mücadelelerini vermeye devam etsinler, onların mücadelesi ile gelecek her sonuç bizim başımızın üstündedir.”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor