Umut yine Kasımpaşa'ya patladı

Liverpool maçı öncesi Fransız Toulouse takımına transferi gündeme gelen, sonrasında tartışmalara neden olan ve ligdeki gol suskunluğu nedeniyle de oldukça zor günler geçiren golcu oyuncunun imdadına yine Kasımpaşa yetişti.Spor Toto Süper Ligi'nin 8. hafta

Umut yine Kasımpaşa'ya patladı

Liverpool maçı öncesi Fransız Toulouse takımına transferi gündeme gelen, sonrasında tartışmalara neden olan ve ligdeki gol suskunluğu nedeniyle de oldukça zor günler geçiren golcu oyuncunun imdadına yine Kasımpaşa yetişti.

Spor Toto Süper Ligi'nin 8. haftasında deplasmanda Kasımpaşaspor'u 7-0'lık farklı skor ile yenen Trabzonspor'da Umut Bulut'da attığı iki gol ile suskunluğunu bozdu. Golcü oyuncunun imdadına 180 gün sonra yine Kasımpaşa yetişti. Ligde en son golünü 19 Nisan 2010'da oynanan Kasımpaşa maçında atan golcü oyuncu aradan geçen zaman için de suskunluğunu yine İstanbul temsilcisi karşısında bozdu.

Kasımpaşa karşısında böyle bir skor beklemediklerini belirten golcu oyuncu "Böyle skor beklemiyorduk. Ama sonuçta tek hedefimiz 3 puandı. Takım halinde kendi gücümüzü, futbolumuzu sahaya yansıttıktan sonra bizi kolay kolay yenecek takım olduğunu düşünmüyorum. Güzel bir galibiyet aldık mutluyuz" dedi

Uzun süredir gol suskunluğunu bozduğu içinde mutlu olduğunu belirten Umut, "Sahaya her zaman gol atmak için çıkıyorum. Takım ayrımı yapmadan mücadele ediyorum. Ligde en son golüme Kasımpaşa karşısında attım. Yeni sezonda da suskunluğumu yine Kasımpaşa karşısında bozdum. Ama bu sadece bir tesadüf" şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor