Umut yarın ödülünü alacak

Geçtiğimiz yıl Şubat ayında başlayan TrabzonCell Ayın Futbolcusu yarışmasında 2011 yılının ilk ayının kazananı belli oldu. Şubat 2010’da da ilk kez düzenlenen bu ödülü kazanmış olan Umut, TrabzonCell aboneleri tarafından ikinci kez ayın futbolcusu seçildi

Umut yarın ödülünü alacak

Geçtiğimiz yıl Şubat ayında başlayan TrabzonCell Ayın Futbolcusu yarışmasında 2011 yılının ilk ayının kazananı belli oldu.

Şubat 2010’da da ilk kez düzenlenen bu ödülü kazanmış olan Umut, TrabzonCell aboneleri tarafından ikinci kez ayın futbolcusu seçildi. Ocak ayının en iyi futbolcusu seçilen Umut ödülünü, yarın Trabzonspor sahasında Medical Park Antalyaspor ile oynanacak maç öncesinde taraftarların huzurunda Başkan Sadri Şener’in elinden alacak.

İkinci kez bu ödülü kazanan Umut konuyla ilgili olarak “Trabzonspor taraftarı böyle bir ödüle layık görülmek, hem de bunun ikinci kez gerçekleşmiş olması benim için çok büyük bir gurur. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da elimden gelenin en iyisini gerçekleştirmek, beni bu şekilde gururlandıran taraftarımıza mutluluklar yaşatmak istiyorum.” dedi.

“TrabzonCell Ayın Futbolcusu” yarışmasının Şubat ayı oylaması da devam ediyor. TrabzonCell aboneleri, “Futbolcu” boşluk, seçtiği futbolcunun forma numarasını yazarak 1967’ye gönderdikleri SMS’lerle ayın futbolcusunu seçme ve seçtikleri futbolcuyla tanışma fırsatı yakalıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler