Umut Tınay: Hedefimize ulaştık

Trabzonspor Basketbol Takımı katanı Umut Tınay, çok iyi bir kadro ile çok çalışarak hedefe ulaştıklarını ama turnuvanın henüz bitmediğini söyledi.Umut Tınay şöyle konuştu:"2 senedir 2. Lig’deyim. 1. Lig ile 2. Lig inanılmaz farklı. 2. Lig daha zor ve gerç

Umut Tınay: Hedefimize ulaştık

Trabzonspor Basketbol Takımı katanı Umut Tınay, çok iyi bir kadro ile çok çalışarak hedefe ulaştıklarını ama turnuvanın henüz bitmediğini söyledi.

Umut Tınay şöyle konuştu:

"2 senedir 2. Lig’deyim. 1. Lig ile 2. Lig inanılmaz farklı. 2. Lig daha zor ve gerçekten çok yorucu. Çok değişik şeyler de oluyor. Geçen sene değil de bu sene için söyleyeyim, çok iyi bir kadro kurduk, çok çalıştık. Biz takım olduk. Bir sürü sıkıntı, sakatlık yaşadık, ama takım olduk ve kadro derinliğimiz olduğu için de şu anda 4’te 4 galibiyetle yolumuza devam ediyoruz. Ama bizim için turnuva daha bitmedi. Netice itibariyle ikinci belirlenecek. Biz yarın ve son gün de aynı mücadelemizi devam ettireceğiz ve bizden sonra kim çıkacaksa onu da göreceğiz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor