Umut: "Gol vuruşlarım çok iyi"

"Bu sene benim için çok olumlu geçti diyebilirim. Önümüzde iki maç var şimdi onları en iyi şekilde bitirip önümüzdeki sezonun hazırlılarına başlayacağız. Çok mutluyum kupayı kazandığımız için. Benim gol vuruşlarım aslında çok iyi. Antrenmanda ayak içi ols

Umut: "Gol vuruşlarım çok iyi"

"Bu sene benim için çok olumlu geçti diyebilirim. Önümüzde iki maç var şimdi onları en iyi şekilde bitirip önümüzdeki sezonun hazırlılarına başlayacağız. Çok mutluyum kupayı kazandığımız için. Benim gol vuruşlarım aslında çok iyi.

Antrenmanda ayak içi olsun gol vuruşlarım olsun iyi ama maçın içinde ben de anlamıyorum maçın atmosferinden mi gol kaçırıyorum bilmiyorum. Gol kaçırdığım için de 90 dakika elimden geleni yapıyorum. Lugano ve Bilica gibi Türkiye’nin en iyi ve güçlü stoperlerine oynamak çok zor. Eksiklerim var bunları gidermek istiyorum."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor