Umut Fener'in korkulu rüyası!

Süper Lig kariyerinde 98 golü bulunan ve '100'ler Kulübü'ne girmek için sadece 2 gole ihtiyacı olan Umut Bulut, takımının Fenerbahçe'ye karşı en çok gol bulan oyuncusu oldu. Yıldız futbolcu, kariyerinde Fenerbahçe'ye 6 gol attı. Süper Lig kariyerinde 98 g

Umut Fener'in korkulu rüyası!

Süper Lig kariyerinde 98 golü bulunan ve '100'ler Kulübü'ne girmek için sadece 2 gole ihtiyacı olan Umut Bulut, takımının Fenerbahçe'ye karşı en çok gol bulan oyuncusu oldu. Yıldız futbolcu, kariyerinde Fenerbahçe'ye 6 gol attı.

 

Süper Lig kariyerinde 98 golü bulunan ve '100'ler Kulübü'ne girmek için sadece 2 gole ihtiyacı olan Umut Bulut, takımının Fenerbahçe'ye karşı en çok gol bulan oyuncusu oldu. Yıldız futbolcu, kariyerinde Fenerbahçe'ye 6 gol attı. Umut, bu gollerin 4'ünü Trabzonspor formasıyla, 2'sini ise Ankaragücü'ndeyken kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor