Umut Dalya stresi içine girdi

Spor Toto Süper Lig'de 99 gole ulaşan Trabzonspor'un başarılı forveti Umut Bulut, 100'ler Kulübü'ne girememenin stresini yaşıyor.Spor Toto Süper Ligi'nin 25. haftasında cezası nedeniyle Kasımpaşa maçını İzmit İsmet Paşa Stadyumu'nda oynayan Bordo-mavili t

Umut Dalya stresi içine girdi

Spor Toto Süper Lig'de 99 gole ulaşan Trabzonspor'un başarılı forveti Umut Bulut, 100'ler Kulübü'ne girememenin stresini yaşıyor.

Spor Toto Süper Ligi'nin 25. haftasında cezası nedeniyle Kasımpaşa maçını İzmit İsmet Paşa Stadyumu'nda oynayan Bordo-mavili takımda golcü oyuncu Umut Bulut zor günler geçiriyor. Ligde 99 golü bulunan Umut Bulut, Maç 0-0 devam ettiği sıra da karşılaşmanın 19. dakikasında golle burun buruna gelmesine rağmen topu dışarı gönderdi ve dalya diyemedi. Umut Bulut'un yüzler kulübüne girmesi isteği gündeme geldiği dönemden beri golcü oyuncunun performansında gözle görülür bir düşüş yaşanıyor.

Son haftalarda performansında ciddi bir düşüş yaşanan golcü oyuncuyu teknik direktör Şenol Güneş de yalnız bırakmıyor. Bordo-mavili takımın en büyük gol silahı olmasına rağmen son dönemlerde beklentilerin bir hayli uzağında kalan gol oyuncu için Şenol Güneş seferber oldu. Umut Bulut'un motive etmeye çalışan deneyimli teknik adam psikolojik destekte sağlıyor. 100'ler kulübü isteğini bir türlü gerçekleştiremeyen Umut, atacağı 1 gol sayesinde bu durumdan kurtulmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor