Umut Bulut'tan önemli açıklama

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Umut Bulut, Medical Park Antalyaspor maçına çok iyi konsantre olup, gerçek Trabzonspor'u sahaya yansıtacaklarını belirterek, son iki maçta kaybettikleri 5 puanı telafi edeceklerini söyledi.Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasınd

Umut Bulut'tan önemli açıklama

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Umut Bulut, Medical Park Antalyaspor maçına çok iyi konsantre olup, gerçek Trabzonspor'u sahaya yansıtacaklarını belirterek, son iki maçta kaybettikleri 5 puanı telafi edeceklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında ele geçirdikleri zirveyi bırakmayacaklarını belirten Trabzonspor'un golcü oyuncusu Umut Bulut, "Medical Park Antalyaspor ile oynayacağımız karşılaşmaya iyi konsantre olup, gerçek Trabzonspor'u taraftarımızın da desteği ile sahaya yansıtmak istiyoruz. Son iki haftada kaybettiğimiz 5 puanının telafisini yapıp zirvedeki yerimizi koruyacağız" dedi.

Fenerbahçe maçı sonrası yaptıkları hataları analiz ettiklerini de ifade eden golcü oyuncu, "Hocamız bize yaptığımız hataları ve eksikliklerimiz konusunda gerekenleri söyledi.

Antalyaspor maçıyla yeni bir sayfa açacağız. Takım olarak iyi mücadele edip 3 puanı alarak yolumuza devem istiyoruz" şeklinde konuştu.
Umut, "Bu takım buralara kadar getiren bizleriz. Bir maçta kötü bir sonuç aldık diye yolumuzdan dönecek değiliz. Ligin ilk yarısında böyle kötü dönemler geçirdik ama toparlanmasını bildik. Yine yaparız. Antalya maçıyla birlikte seri galibiyetlere bir başlangıç yapacağız. Zirveyi bırakmaya niyetimiz yok. Takım olarak maçlara iyi konsantre olup yolumuza devam edeceğiz" diyerek iddialı açıklamalarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor