Umut Bulut Ocak'ın en iyisi

Trabzonspor'da Ocak ayının futbolcusu Umut Bulut seçildi. Trabzonspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "Geçtiğimiz yıl Şubat ayında başlayan TrabzonCell Ayın Futbolcusu yarışmasında 2011 yılının ilk ayının kazanan

Umut Bulut Ocak'ın en iyisi

Trabzonspor'da Ocak ayının futbolcusu Umut Bulut seçildi. Trabzonspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "Geçtiğimiz yıl Şubat ayında başlayan TrabzonCell Ayın Futbolcusu yarışmasında 2011 yılının ilk ayının kazananı belli oldu. Şubat 2010’da da ilk kez düzenlenen bu ödülü kazanmış olan Umut, TrabzonCell aboneleri tarafından ikinci kez ayın futbolcusu seçildi. Ocak ayının en iyi futbolcusu seçilen Umut ödülünü, 6 Şubat’ta sahamızda Medical Park Antalyaspor ile oynayacağımız maç öncesinde taraftarlarımızın huzurunda Başkanımız Sadri Şener’in elinden alacak.

 

TrabzonCell Ayın Futbolcusu yarışmasında 2011’in ilk ay oylaması sonuçlandı. 1-31 Ocak 2011 tarihleri arasında TrabzonCell aboneleri tarafından gönderilen SMS’lerin sonucunda; bu sezon ligde 8, kupada 3 gol atarak toplamda 11 golle takımımızın en golcü futbolcusu olan Umut Ocak ayının en iyi futbolcusu seçildi. Ocak ayında kupada oynadığımız Konya Torku Şekerspor ve Manisaspor maçlarında rakip fileleri havalandırmayı başaran Umut, TrabzonCell abonelerinin gönderdiği oyların %65ini alarak ikinci kez bu ödüle layık görüldü. Bilindiği üzere geçen yıl Şubat ayında başlayan TrabzonCell Ayın Futbolcusu yarışmasında ilk ödülü de Umut kazanmıştı.

 

İkinci kez bu ödülü kazanan Umut konuyla ilgili olarak “Trabzonspor taraftarı böyle bir ödüle layık görülmek, hem de bunun ikinci kez gerçekleşmiş olması benim için çok büyük bir gurur. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da elimden gelenin en iyisini gerçekleştirmek, beni bu şekilde gururlandıran taraftarımıza mutluluklar yaşatmak istiyorum.” dedi.

 

“TrabzonCell Ayın Futbolcusu” yarışmasının Şubat ayı oylaması da devam ediyor. TrabzonCell aboneleri, “Futbolcu” boşluk, seçtiği futbolcunun forma numarasını yazarak 1967’ye gönderdikleri SMS’lerle ayın futbolcusunu seçme ve seçtikleri futbolcuyla tanışma fırsatı yakalıyor"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor