Umut Bulut Bursa maçını konuştu

Trabzonspor yönetiminin şampiyonluk primine zam yapma kararı alması Bursaspor maçı öncesi futbolculara ekstra doping oldu. Takım kaptanlarından Umut, "Biz para için değil, hasreti sona erdirmek için oynuyoruz" dedi. Trabzonspor Yönetimi'nin şampiyonluk pr

Umut Bulut Bursa maçını konuştu

Trabzonspor yönetiminin şampiyonluk primine zam yapma kararı alması Bursaspor maçı öncesi futbolculara ekstra doping oldu. Takım kaptanlarından Umut, "Biz para için değil, hasreti sona erdirmek için oynuyoruz" dedi.

Trabzonspor Yönetimi'nin şampiyonluk primine zam yapma kararı alması teknik heyet ve futbolcuların yüzünü güldürdü. Bordo mavili takımın 2. kaptanı Umut Bulut, para için değil, şampiyonluk hasretini sonlandırmak için oynadıklarını belirterek, "Umarım sezon sonunda bu ipi göğüsleriz" dedi. Bu arada yönetimin futbolculara vereceği primi belirlemek için Bursaspor maçının ardından bir araya geleceği öğrenildi. Sezon başında kişi başı 150 bin TL olarak belirlenen şampiyonluk priminin, 50 bin veya 100 bin TL artırılmasının gündemde olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor