Umut Bulut 100'lere hazırlanıyor

100'ler kulübüne girmeye hazırlanan Trabzonspor'un golcü oyuncusu Umut Bulut, takımın hedefine ulaşması her şeyden daha önemli olduğunu belirterek, zorlu lig yarışı öncesi kendisini çok iyi his ettiğini söyledi.Ligde 98 golü bulunan golcü oyuncu Umut Bulu

Umut Bulut 100'lere hazırlanıyor

100'ler kulübüne girmeye hazırlanan Trabzonspor'un golcü oyuncusu Umut Bulut, takımın hedefine ulaşması her şeyden daha önemli olduğunu belirterek, zorlu lig yarışı öncesi kendisini çok iyi his ettiğini söyledi.

Ligde 98 golü bulunan golcü oyuncu Umut Bulut, Ankaragücü maçında 2 gol daha atması durumunda 100'ler kulübüne girecek. Ligde 9. sezonunu geçiren ve lig maçlarında bugüne dek 98 gol kaydeden Umut, Ankaragücü maçında 2 gol atması halinde 100. gole ulaşacak ve hedefine ulaşmış olacak.

Bordo-mavili forma altında atacağı iki golle 100'ler Kulübüne girecek olan Umut Bulut, zorlu lig yarışı öncesinde kendisini çok iyi his ettiğini belirterek, "Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdim ve kendimi çok iyi his ediyorum. Kişisel hedeflere ulaşmak ve yakalamak önemli ama her şey den daha önemlisi takımın sezon sonunda hedefine ulaşmasıdır. Bunun için çalışacağız ve mücadele edeceğiz. Ligin ikinci yarısında daha iyi performans sergileyerek takıma katkı sağlamak istiyorum" dedi.

Umut Bulut, Ankaragücü'nde 36 gol, Trabzonspor formasıyla 62 gol olmak üzere 235 maçta toplam 98 gol attı. Umut, Ankaragücü maçında iki gol atması halinde 100'ler Kulübüne girme hedefini gerçekleştirmiş olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler