Umut: "Biz kendi işimize bakalım"

Trabzonspor'un golcü futbolcusu Umut Bulut, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının zor geçeceğini düşündüklerini belirterek, "Biz rakibe değil kendi işimize bakacağız. Aslında deplasmanda değil kendi evimizde oynayacağımız bu maçta liderlik koltuğunu ra

Umut: "Biz kendi işimize bakalım"

Trabzonspor'un golcü futbolcusu Umut Bulut, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının zor geçeceğini düşündüklerini belirterek, "Biz rakibe değil kendi işimize bakacağız. Aslında deplasmanda değil kendi evimizde oynayacağımız bu maçta liderlik koltuğunu rahat bir şekilde korumak istiyoruz" dedi. Spor Toto Süper Ligi'nin 16. haftasında Pazar günü deplasmana İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da dün akşamki antrenmanda yaşanan sakatlıklar şok etkisi yarattı. Ancak Yattara ve Serkan, dışındaki futbolcuların zorlu deplasmanda oynamasına engel bir durumun yer almadığı haberi hem teknik heyetin, hem de taraftarların yüreğine su serpti. Golcü futbolcu Umut Bulut da, takımın moralinin çok üst seviyede olduğunu belirterek, "Devre arasına lider girmek istiyoruz. Bunun için de İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı çok kritik bir önem taşıyor. Biz rakibe değil kendi işimize bakacağız. Aslında deplasmanda değil kendi evimizde oynayacağımız bu maçta liderlik koltuğunu rahat bir şekilde korumak istiyoruz" dedi.

FORVETE TAKVİYE YAPILACAK

Bu arada Umut Bulut'un yanına bir forvet takviyesi yapmak için arayışlarını sürdüren bordo - mavili yönetim, Arjantin'e futbolcu izlemeye giden yardımcı antrenör Ünal Karaman'ın vereceği raporu bekliyor. Bunun dışında Almanya başta olmak üzere bir çok Avrupa ülkesinde de gurbetçi futbolcuları takibe alan Trabzonspor, başta forvet olmak üzere iki üç mevkiye daha takviye yapmayı düşünüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor