Ümitsizliğe kapıldık maçı kaybettik

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta sahasında Hatayspor'a 3-0 yenilen Arsinspor'un teknik direktörü Orhan Cinemre, ümitsizliğe kapıldıklarından dolayı, kazanmaları gereken maçı kaybettiklerini söyledi. Cinemre, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maça çok şansız ba

Ümitsizliğe kapıldık maçı kaybettik

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta sahasında Hatayspor'a 3-0 yenilen Arsinspor'un teknik direktörü Orhan Cinemre, ümitsizliğe kapıldıklarından dolayı, kazanmaları gereken maçı kaybettiklerini söyledi.

Cinemre, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maça çok şansız başladıklarını belirterek, ''Maçın 2. dakikasında 1-0 mağlup duruma düştük. Bir dakika sonra yine şok bir gol yedik. Karşılaşmaya 2-0 mağlup başlamış olduk. Yediğimiz goller futbolcularımın moralini bozdu ve oyun planımızı altüst etti'' dedi.

Kendi saha ve seyircileri önünde kazanmaları gereken maçta oyunun başında yedikleri iki gol sonrasında sıkıntıya girdiklerini ifade eden Cinemre, ''Bir hafta önce sahamızda İnegölspor karşısında 2-0 öne geçtik. Rakibimiz skoru 2-2 yaptı. Biz bu maçtan gereken dersi çıkartamadık. Maçın 90 dakika olduğunu futbolcularım bilmeliydiler, teslimiyetçi olmamaları gerekiyordu. Ümitsizliğe kapıldığımızdan dolayı kazanmamız gereken maçı kaybettik. Bunun yanında attığımız 2 gol geçerli sayılmadı, penaltımız da verilmedi'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor