Ümitler tek golle mağlup oldu

Estonya'nın başkenti Tallinn'deki Kadrioru Stadı'nda oynanan karşılaşmada Estonya'nın golünü 13. dakikada Kaimar Saag attı. Karşılaşmanın 90+5. dakikasında Estonya'dan Igor Morozov kırmızı kartla oyun dışı kaldı.Alınan bu sonuçtan sonra Millilerimiz 10 pu

Ümitler tek golle mağlup oldu

Estonya'nın başkenti Tallinn'deki Kadrioru Stadı'nda oynanan karşılaşmada Estonya'nın golünü 13. dakikada Kaimar Saag attı. Karşılaşmanın 90+5. dakikasında Estonya'dan Igor Morozov kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Alınan bu sonuçtan sonra Millilerimiz 10 puan ve averajla 3. sırada gerilerken, Estonya 12 puanla 2. sırada yükseldi.

Ümit Milli Takımımız, gruptaki sekizinci maçını 26 Mayıs Çarşamba günü İsviçre ile oynayacak. St. Gallen şehrindeki AFG Arena'da oynanca ve TSİ 21.15'te başlayacak karşılaşmayı İskoçya Futbol Federasyonu'ndan Alan Muir yönetecek. Muir'in yardımcılıklarını William Conquer ve Andy Tait yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Colin Brown olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler