Ümit Özat imzayı attı..

İmza töreninde konuşan Ümit Özat, "Bugün çok özel bir gün çok farklı nedenlerden dolayı. Benim için anlamlı bir gün.. İlk başta manevi katkılarında dolayı Melih Gökçek, yönetim kurulu heyeti ve tüm Ankaragücü camiası adına bu onurlu görevi bana layık görd

Ümit Özat imzayı attı..

İmza töreninde konuşan Ümit Özat, "Bugün çok özel bir gün çok farklı nedenlerden dolayı. Benim için anlamlı bir gün.. İlk başta manevi katkılarında dolayı Melih Gökçek, yönetim kurulu heyeti ve tüm Ankaragücü camiası adına bu onurlu görevi bana layık gördükleri için çok teşekkür ediyorum.

Ben futbola 9 yaşında Başkent'te Ankaragücü'nde başladım, benim için çok mutlu günlerdi o zamanlar.. Tabi o zamanlar imkanlar kısıtlı ve Ankaragücü'nün yeri belliydi. Bugünün şartlarında ise Ankaragücü çok büyük şartlara sahip böyle bir tesisin hakkını verebilmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Hedeflerim çok büyük, teknik direktörlük kariyerim başladığı günden itibaren edindiğim bilgileri takıma aktarmak olacak amacım.

Takımımın izlerken keyif alınabilir, başarılı bir takım olması için çalışağız. Camiamız 100. yılda şampiyonluk bekliyor ben bunu Fenerbahçe'de yaşadım. Eğer Ankaragücü'nde de yaşayabilirsek benim ve Ankaragücü için çok büyük bir şey olur. Amacım 100. yılda başarı yaratmaktadır. Ayakları yere basan vaatlerde bulunmak istiyorum. Ligin en genç teknik direktörü olmamdan dolayı 1 yıllık mukavale yapmak istedim ama heyetin 3 sene konusunda ısrarlı olması beni gerçekten onurlandırdı. Tekrardan tüm Ankaragücü camiasına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler