Ümit Milli Takım kadrosu belli oldu

Ümit Milli Futbol Takımı'nın 23 Mayıs Pazar günü Estonya ve 26 Mayıs Çarşamba günü İsviçre ile oynayacağı 2011 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçlarının aday kadrosu ve kamp programı açıklandı.Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, WOW İstanbul

Ümit Milli Takım kadrosu belli oldu

Ümit Milli Futbol Takımı'nın 23 Mayıs Pazar günü Estonya ve 26 Mayıs Çarşamba günü İsviçre ile oynayacağı 2011 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçlarının aday kadrosu ve kamp programı açıklandı.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, WOW İstanbul Hotel'de 17 Mayıs Pazartesi günü saat 17.00'den itibaren toplanmaya başlayacak ümit milliler, 21 Mayıs Cuma günü saat 11.00'de Atatürk Havalimanı'ndan Estonya'nın başkenti Tallinn'e hareket edecek.

Milliler, 23 Mayıs Pazar günü Tallinn'deki Kadrioru Stadı'nda TSİ 17.00'de Estonya ile karşılaşacak. Maçı Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Dragomir Stankoviç yönetecek. Karşılaşmada Stankoviç'in yardımcılıklarını Milovan Risti ve Vladimir Jovanovic yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Dejan Santrac.

24 Mayıs Pazartesi günü saat 11.00'de Tallinn'den Zürih'e hareket edecek olan ümit milliler, St. Gallen şehrindeki AFG Arena'da 26 Mayıs Çarşamba günü TSİ 21.15'te İsviçre ile karşılaşacak. Maçı İskoçya Futbol Fedarasyonu'ndan Alan Muir yönetirken, yardımcılıklarını William Conquer ve Andy Tait yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Colin Brown.

Karşılaşmaların ardından Ümit Milli Takım kafilesi 27 Mayıs Perşembe günü 11.45'te Zürih'ten İstanbul'a hareket edecek.

-ADAY KADRO-

Ümit Milli Futbol Takımı aday kadrosuna şu oyuncular davet edildi:

Özgür Çek (Ankaragücü), Orhan Gülle (Beşiktaş), Cenk Gönen (Denizlispor), Volkan Babacan (Fenerbahçe), Emre Çolak, Serkan Kurtuluş (Galatasaray), Murat Ceylan (Gaziantepspor), Aykut Demir, Mahmut Boz, Mustafa Pektemek (Gençlerbirliği), Tevfik Köse (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Barış Başdaş (Kasımpaşa), Hasan Ali Kaldırım, Ömer Hasan Şişmanoğlu (Kayserispor), Hüseyin Tok (Manisaspor), Burak Kaplan (Bayer Leverkusen), Serkan Şahin (Basel), Deniz Yılmaz (Bayern München), Jem Paul Karacan (Reading), Tolgay Ali Arslan (Hamburg)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler