Uğur Dündar'dan Güneş'e eleştiri

Aykut Kocaman’ın sürekli Trabzonspor ve Şenol Güneş’in üzerine açıklamalar yapması üzerine büyüklüğünü göstererek kendine yakışır şekilde sessizliğini koruyarak tartışmadan uzak kalmaya çalışan Şenol Güneş’e Uğur Dündar’dan şaşırtan eleştiri geldi. Yıllar

Uğur Dündar'dan Güneş'e eleştiri

Aykut Kocaman’ın sürekli Trabzonspor ve Şenol Güneş’in üzerine açıklamalar yapması üzerine büyüklüğünü göstererek kendine yakışır şekilde sessizliğini koruyarak tartışmadan uzak kalmaya çalışan Şenol Güneş’e Uğur Dündar’dan şaşırtan eleştiri geldi. Yıllardır haksızlığa uğrayan Trabzonspor’un teknik patronu “Güneş’e hiç yakışmamış…!!!

İşte Uğur Dündar’ın bugünkü yazısında Trabzonspor’a ilişkin açıklamalar…

Hakemler üzerinden mesaj vermek, Şenol Güneş gibi bir futbol bilgesine hiç mi hiç yakışmıyor. Sorumlu mevkide olanlar, ellerini hakemlerin üzerinden çekmeli. Aksi takdirde bu lig, karakolda biter!

“-Şenol Güneş’in son dönemde Aykut Kocaman’ı kastederek; “Ben rakipleri ve hakemleri konuşursam küçülürüm” demesi; buna karşın Trabzonspor resmi sitesinin “Ankaragücü maçında penaltımız verilmedi” diye yazması… Bütün bunları nasıl değerlendirmeliyiz? Ligin ikinci yarısı yeni başladı ve ilk puan kaybında hakemlere yüklenildi. Demek ki puan kayıpları devam edecek olursa, hakemler yandı! Ayrıca hakemler üzerinden mesaj vermek, Şenol Güneş gibi bir futbol bilgesine hiç mi hiç yakışmıyor. Kaldı ki, geçen haftanın önemli maçlarını seyrettim ve hakemlerde oyunun kaderine hükmedecek büyük hatalar göremedim. Sorumlu mevkide olanlar, ellerini hakemlerin üzerinden çekmeli. Aksi takdirde bu lig, karakolda biter!”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor