UEFA'dan Trabzonspor'a

Trabzonspor'un hafta sonu Pazar günü Bursaspor ile oynayacağı müsabaka için yoğun bilet satışı tüm hızıyla sürerken tribünleri dolduracak taraftarlara uyarılarda bulunuldu.Özellikle kulübümüzün ceza almaması için UEFA’nın “respect” (saygı) kampanyasına at

UEFA'dan Trabzonspor'a

Trabzonspor'un hafta sonu Pazar günü Bursaspor ile oynayacağı müsabaka için yoğun bilet satışı tüm hızıyla sürerken tribünleri dolduracak taraftarlara uyarılarda bulunuldu.

Özellikle kulübümüzün ceza almaması için UEFA’nın “respect” (saygı) kampanyasına atıfta bulunularak yapılan uyarıda, rakibe ve hakeme yönelik hiçbir şekilde küfürlü tezahüratta bulunulmamasının altı çizilirken, yabancı madde konusunda da taraftarların dikkati çekildi.

Tribünlerde otokontrolün önemi vurgulanırken, sağduyulu taraftarların gerekli gördükleri durumlarda güvenlik güçlerinden yardım talep etmeleri istendi.

Ayrıca yaşanması muhtemel yoğunluk nedeniyle, maçı izlemek için bilet alan taraftarların kapıların açılmasıyla tribünlerdeki yerlerini almaya başlamaları ve sıkışıklığı önlemeleri talep edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler