UEFA Millilere inceleme başlattı

Euro 2012 Elemeleri A Grubu’nda mücadele eden Milli Takım, Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan Avusturya maçından aldığı 2-0’lık galibiyetle üçüncü sıraya yükseldi.Arda Turan ve Gökhan Gönül attığı gollerle gelen ve Volkan Demirel’in kurtardığı pena

UEFA Millilere inceleme başlattı

Euro 2012 Elemeleri A Grubu’nda mücadele eden Milli Takım, Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan Avusturya maçından aldığı 2-0’lık galibiyetle üçüncü sıraya yükseldi.

Arda Turan ve Gökhan Gönül attığı gollerle gelen ve Volkan Demirel’in kurtardığı penaltıyla yıldızlaştığı maçın son bölümlerinde yaşanan olaylar, zafere gölge düşürdü.

Avusturya kalecisi Jurgen Macho’nun bulunduğu kaleye doğru atılan yabancı maddeler, tansiyonun yükselmesine neden oldu. 88. dakikada Arda Turan-Mehmet Topal değişikliği sırasında atılan maddeler nedeniyle oyun kısa süreliğine durdu. Arda, Servet ve Semih, taraftarları sakinleştirmek için tribünlerin önüne gitti.

Reuters’in haberine göre, yaşanan olaylarla ilgili inceleme başlatıldığını belirten UEFA Sözcüsü, “Maç görüntüleri ve gözlemci raporlarını incelemeye aldık. Bir soruşturma başlatıp başlatmayacağımıza önümüzdeki günlerde karar vereceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor