UEFA BJK- TS maçını izleyecek!

UEFA Hakem Konvansiyonu Türkiye Sorumlusu, UEFA gözlemcisi ve mentörü Jorn West Larsen, bu akşam yapılacak Galatasaray-Kardemir Karabükspor ile yarın yapılacak Beşiktaş-Trabzonspor maçlarını izleyecek. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, dün

UEFA BJK- TS maçını izleyecek!

UEFA Hakem Konvansiyonu Türkiye Sorumlusu, UEFA gözlemcisi ve mentörü Jorn West Larsen, bu akşam yapılacak Galatasaray-Kardemir Karabükspor ile yarın yapılacak Beşiktaş-Trabzonspor maçlarını izleyecek.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, dün yapılan Kayserispor-Manisaspor karşılaşmasını Kadir Has Stadı'nda izleyen ve maçın ardından Hüseyin Göcek ve yardımcılarının maç sonu toplantısına katılan Larsen, bu akşam 19.00'da başlayacak Galatasaray-Kardemir Karabükspor maçı ile yarın saat 19.00'da başlayacak Beşiktaş-Trabzonspor maçlarını da takip edecek.

Larsen, maç sonlarında hakem toplantılarına katılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler