Tütünspor'dan Özkan'a ziyaret

Kaymakam Erol Özkan, amatör kulüplere kanunlar dahilinde ellerinden gelen desteği verdiklerini ve bundan sonra da vermeye devam edeceklerini söyledi. Amatör spor kulüplerinde yöneticilik yapmanın özveri isteyen bir iş olduğunu ifade eden Özkan, ''Hem ekon

Tütünspor'dan Özkan'a ziyaret

Kaymakam Erol Özkan, amatör kulüplere kanunlar dahilinde ellerinden gelen desteği verdiklerini ve bundan sonra da vermeye devam edeceklerini söyledi. 

Amatör spor kulüplerinde yöneticilik yapmanın özveri isteyen bir iş olduğunu ifade eden Özkan, ''Hem ekonomik hem de zaman olarak fedakarlık yapmak gerekir. Bu işi sizler yapmaya çalışıyorsunuz. Bizler de bundan önce olduğu gibi elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz'' dedi.  

Tütünspor Kulübü Başkanı Zeki Topsakal, başkan yardımcısı Cahit Kasap, genel sekreter Ömer Aliş ve sayman Hasan Çelik'in hazır bulunduğu ziyarette, Kaymakam Özkan'a spora yaptığı katkılardan dolayı plaket verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor