Türk'ler Türk'lere karşı!

Avusturya Milli Futbol Takımı'nda forma giyen Türk asıllı futbolcular Ekrem Dağ, Yasin Pehlivan ve Ümit Korkmaz, 2012 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri'nde yarın Belçika, 29 Mart Salı günü de Türkiye'ye karşı oynayacakları maç öncesi DHA'ya konuştu.VfL Bo

Türk'ler Türk'lere karşı!

Avusturya Milli Futbol Takımı'nda forma giyen Türk asıllı futbolcular Ekrem Dağ, Yasin Pehlivan ve Ümit Korkmaz, 2012 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri'nde yarın Belçika, 29 Mart Salı günü de Türkiye'ye karşı oynayacakları maç öncesi DHA'ya konuştu.

VfL Bochum'da kiralık olarak top koşturan Ümit Korkmaz, şampiyonada yarın oynayacakları Belçika ve sonrasındaki Türkiye maçının çok zorlu geçeceğini söyledi.

Türkiye'ye karşı oynayacakları maçla ilgili yöneltilen soruya Ümit, "İşimiz gereği maçı mecbur almamız lazım. Forma şansı bulursam eğer, elimden geleni yapmak istiyorum" yanıtını verdi.

Rapid Vienna'li futbolcu Yasin Pehlivan da, Belçika'yı yenip, Türkiye'nin karşısına umutlu çıkmak istediklerini ifade etti.

Yasin, şöyle konuştu:

"Sırasıyla 2 tane zor maçımız var. Bunlardan ilki Belçika ile oynayacağımız karşılaşma. Belçika'yı yenip, Türkiye'ye umutla gitmek istiyoruz. İki maçı da kazanmak istiyoruz ancak bunun zor olacağının farkındayız."

Türkiye'ye karşı oynayacak olmanın kendisi adına tarifsiz bir duygu olduğunu sözlerine ekleyen Yasin, "Çok güzel bir maç olacak diye düşünüyorum. Türkiye'ye karşı oynamak benim için tarif edilemez bir duygu. Kolay maç olmayacak. Türkiye'nin dışında yine deplasmanda Almanya'ya karşı oynayacağız. Aynı şekilde bu maç da zorlu geçecek" şeklinde konuştu.

Gruptan çıkma ihtimalleri üzerine de konuşan Yasin, "2 maçta 4 puan alırsak gruptan çıkma adına iyi bir şans yakalarız" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta forma giyen Ekrem Dağ ise, ilk olarak yarın oynayacakları Belçika maçını düşündüklerini, daha sonra da Türkiye karşılaşmasına odaklanacaklarını söyledi.

Ekrem Dağ ayrıca, Türkiye'ye karşı oynamanın kendisi adına çok farklı bi duygu olduğunu vurguladı.

"Avusturya gruptan çıkabilecek mi?" şeklindeki soruya ise Ekrem, "Bu tabii ki önümüzdeki 2 maça bağlı. Belçika karşısında galip gelirsek büyük bir avantaj sağlayacağız. Türkiye'ye karşı biraz sıkıntı yaratabiliriz. Ancak ilk hedefimiz Belçika karşısında 3 puan almak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor