Türkiye'de çok kaliteli futbolcu var

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'nda, Türkiye'ye 2-0 yenilen Avusturya'nın teknik direktörü Dietmar Constantini, yenilmelerine rağmen grupta fazla bir şeyin değişmediğini söyledi. Constantini maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, (A) Grub

Türkiye'de çok kaliteli futbolcu var

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'nda, Türkiye'ye 2-0 yenilen Avusturya'nın teknik direktörü Dietmar Constantini, yenilmelerine rağmen grupta fazla bir şeyin değişmediğini söyledi.

 

Constantini maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, (A) Grubu'nda oluşan durumu değerlendirerek, "Türkiye gibi iki mağlubiyetimiz var. Fazla bir şey değişmedi" dedi.

 

Maçın ilk yarısında istediklerini oyunu sahaya yansıttıklarını kaydeden Constantini, şöyle konuştu:

 

"İlk yarıda istediğimizi uyguladık. Öncelikle Türkiye ataklarını önlemeye çalıştık. Bir iki gol pozisyonu bile bulduk. Ancak değerlendiremeyince maç daha kolaylaşmıyor, zorlaşıyor. İkinci yarı daha bir risk aldık, ileriye doğru oynamaya çalıştık. İkinci yarıyı bir Hollywood filmine benzetiyorum. Penaltıyı gole çevirseydik oyuna ortak olabilir miydik? Yüzde yüz olurdu diyemeyeceğim. 2-0 kaybettik üzgünüz, Türkiye tabii ki bu durumdan sevinçli. 1-0 ile yetinirseniz yine kaybediyorsunuz. Önemli olan oyunu dengelemeye çalışmaktı. Biz de ikinci yarıda bunu denedik."

 

Türkiye'nin yenilenen kadrosunun kendileri için sürpriz olmadığını ifade eden Constantini, "Takımımızda 3 tane Türk kökenli futbolcumuz var. Onlar bize yardımcı oldular. Kanımca Türkiye'de birçok kaliteli futbolcu var. Bugün sahaya çıkanlar da aynı beklediğimiz gibiydi" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor