Türkiye- Güney Kore maçına çağrı

Dünya bu tabloyu bir kez daha konuşsun, A Milli takımımız b.u akşam Avni Aker stadında Güney Kore A Milli takımı ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek İki takım daha önce Japonya ve Güney Kore’nin ortaklaşa düzenlediği 2002 Dünya Kupası 3.lük 4.cülük

Türkiye- Güney Kore maçına çağrı


Dünya bu tabloyu bir kez daha konuşsun, A Milli takımımız b.u akşam Avni Aker stadında Güney Kore A Milli takımı ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek

İki takım daha önce Japonya ve Güney Kore’nin ortaklaşa düzenlediği 2002 Dünya Kupası 3.lük 4.cülük maçında karşı karşıya gelmiş ve hem maç öncesi hem maç sonrası yaşanan harika görüntüleri dünya uzun süre konuşmuştu.

2002 Dünya Kupası’nda Şenol Güneş’in başında bulunduğu Türk Milli takımı ev sahibi Güney Kore ile 3’üncülük maçına çıkmış ve bu karşılaşmayı 3-2 kazanarak dünya üçüncüsü olmuştu

Müsabakanın bitmesinden sonra Türk ve Güney Koreli futbolcular elle ele tutuşarak hem Türk hem de Güney Koreli taraftarları tribünlerde el ele selamlamazsı dünya gündemine oturmuştu.

Sahada mücadele eden iti takım futbolcularının yanı sıra Güney Koreli taraftarlar tribünlerden Türk bayrakları açarak milli takımımızın coşkusuna ortak olmuşlardı

Türk Milli takımı üçüncülük kupasını almak için standa yürürken Güney Koreli futbolcular biraz önce yenildikleri Türk Milli takımı futbolcularını büyük coşku ve saygı içersinde ayakta alkışlamışlardı.

İşte bu akşam da aynı görüntüleri tribünlerden dünyaya bir kez daha yaşatalım. Hüseyin Avni Aker Stadyumu bu akşam Trabzonlu taraftarlarla dolup taşacak.

Trabzonlu taraftarlar Fair-Play ruhunu göstermek Güney Koreli taraftarlarının yanı sıra Güney Koreli futbolcuların Milli takımımıza gösterdiği saygıyı bizde onlara gösterelim.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor