Türkiye de Güney Kore'yi yemişti!

Güney Afrika'da süren 2010 Dünya Kupası'nda, (G) Grubu'nda Portekiz'in, 7-0'lık Kuzey Kore galibiyeti, kupa tarihinin en farklı skorları arasında yer aldı Portekiz, rakibi karşısında, Meireles, Simao, Almeida, Tiago (2), Liedson ve Ronaldo'nun golleriyle

Türkiye de Güney Kore'yi yemişti!

Güney Afrika'da süren 2010 Dünya Kupası'nda, (G) Grubu'nda Portekiz'in, 7-0'lık Kuzey Kore galibiyeti, kupa tarihinin en farklı skorları arasında yer aldı

 Portekiz, rakibi karşısında, Meireles, Simao, Almeida, Tiago (2), Liedson ve Ronaldo'nun golleriyle sahadan 7-0 galip ayrılarak, gruptan çıkma yolunda büyük avantaj sağladı.

Dünya Kupası finallerindeki en farklı skorlara, Macaristan ve Yugoslavya imza attı. Macaristan, 1982 yılında İspanya'da düzenlenen finallerde El Salvador'u 10-1 ve İsveç'te 1954'teki finallerde de Güney Kore'yi 9-0 yenmişti.

Yugoslavya da 1974'te Almanya'da gerçekleştirilen Dünya Kupası'nda, Afrika temsilcisi Zaire'yi 9-0 yenerek, en farklı skorlardan birini elde etti.

Bu arada, 1954 yılındaki finallerde yer alan Türkiye, Güney Kore'yi 7-0 mağlup ederek, en farklı skorlar istatistiğinde yer almayı başardı.

kullan

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler