Türkiye Burak'ı konuşuyor

Türkiye, burnu kırılmasına, başı yarılmasına, beyin travması geçirmesine rağmen gollerini sıralayan Burak’ı konuşuyor.Trabzon’un cesur yüreği, “Şampiyonluk için her acı değer. Başım bu taraftar için feda olsun” dedi.Konya maçında beyin travması geçirmesin

Türkiye Burak'ı konuşuyor

Türkiye, burnu kırılmasına, başı yarılmasına, beyin travması geçirmesine rağmen gollerini sıralayan Burak’ı konuşuyor.

Trabzon’un cesur yüreği, “Şampiyonluk için her acı değer. Başım bu taraftar için feda olsun” dedi.

Konya maçında beyin travması geçirmesinin ardından müşahade altına alınan, doktor gözetiminde Galatasaray maçına çıkan Burak Yılmaz, 81. dakikada attığı golle Trabzon’un liderlik koltuğunu bırakmamasını sağladı.

Ligde 14 gole ulaşıp Trabzon’u şampiyonluk yarışında sırtlayan Burak Yılmaz, HABERTÜRK aracılığıyla önemli mesajlar verdi: “Konya maçı sonrası çok sıkıntılar çektim. 3 gün idmanlara çıkamadım. Ama sonuçta ne pahasına olursa olsun G.Saray maçında oynamak istedim. Golü atmak da bana nasipmiş. Allah’a bu güzel anı bana yaşattığı için bin şükür ediyorum"

Sizin dualarınız bana güç verdi için ikinci sayfaya geçiniz...

“DUALAR BANA GÜÇ VERDİ"
Hastanede kaldığı süreçte herkesin kendisine büyük destek verdiğini, taraftarın dualarını da arkasında hissettiğini belirten Burak Yılmaz, “İnanın bunlar sahaya çıkarken bana güç verdi. Sıkıntılı günler geçirdim ama şampiyonluk için her acıya değer. Bu taraftar her şeyi hak ediyor. Bize her yer Trabzon sözü boşuna değil. Müthiş bir ilgi, sevgi var. Başım bu taraftar için feda olsun” ifadesini kullandı.

Annesi Belgin hanımın sağlık durumuyla ilgili tedirginlik yaşadığının altını çizen Burak, “Golümü ona armağan ederek merak etmemesini, iyi olduğumu söylemeye çalıştım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor