Türk futbolcuya müthiş teklif
Almanya'nın ciddi gazetelerinden Die Welt, Juventus'un Stuttgart'ta forma giyen Türk asıllı Serdar Taşçı için 10 milyon euro'yu gözden çıkardığını yazdı.Stuttgart ile Juventus arasındaki görüşmelerin sürdüğü, Türk asıllı oyuncunun da İtalya'da forma giyme
Yayınlanma:
Almanya'nın ciddi gazetelerinden Die Welt, Juventus'un Stuttgart'ta forma giyen Türk asıllı Serdar Taşçı için 10 milyon euro'yu gözden çıkardığını yazdı.
Stuttgart ile Juventus arasındaki görüşmelerin sürdüğü, Türk asıllı oyuncunun da İtalya'da forma giymek istediği bildirildi.
Bu arada Inter'in de Serdar için devreye girebileceği bildirildi.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Spor

