Tuna:'Büyük takımlar olabilir ama'

"Herkeste bir şaşkınlık var. Takımın yüzde 99’u bunu ilk defa yaşıyor. Herkese nasip olacak bir şey değil büyük takımlar olabilirler ama biz kendimiz tırnaklarımızla kazıya kazıya geldik. Şampiyonluğun son dakikalarda gelmesi bizi daha da Hayatımızdaki en

Tuna:'Büyük takımlar olabilir ama'

"Herkeste bir şaşkınlık var. Takımın yüzde 99’u bunu ilk defa yaşıyor. Herkese nasip olacak bir şey değil büyük takımlar olabilirler ama biz kendimiz tırnaklarımızla kazıya kazıya geldik. Şampiyonluğun son dakikalarda gelmesi bizi daha da Hayatımızdaki en güzel dakikaydı. Şampiyonuz dedikten sonra yarım saat bir şey hatırlamıyorum. Her taraf yemyeşil bembeyaz oldu. Herkes bu şampiyonluğu istedi ve biz de olduk. Bütün arkadaşlarıma  şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler