TÜFAD'tan TBMM'ye ödül!

TBMM başkanı Mehmet Ali Şahin 2 Kasım da Trabzon’u ziyaret edecek. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon Şubesi Yönetimi Trabzon’u ziyaret edecek olan TBMM başkanı Şahin için bir dizi etkinlik düzenleyecek TÜFAD  yönetimi adına yazılı bir açıklama y

TÜFAD'tan TBMM'ye ödül!

TBMM başkanı Mehmet Ali Şahin 2 Kasım da Trabzon’u ziyaret edecek. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon Şubesi Yönetimi Trabzon’u ziyaret edecek olan TBMM başkanı Şahin için bir dizi etkinlik düzenleyecek

 

TÜFAD  yönetimi adına yazılı bir açıklama yapan  Başkan Nurettin Balaban  T.B.M.M Başkanı  Sn,Mehmet Ali ŞAHİN  02.Kasım .2010 Salı günü Trabzon’a geleceğini belirterek” Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) başkanı Mehmet Ali Şahin ,Spordan Sorumlu Devlet Bakanı olarak görev yaptığı dönemde Trabzon’a uluslar arası spor organizasyonlarının alınmasına önemli katkılar yaptı. Ayrıca Trabzon’a 30’a yakın sentetik ve doğal çim, spor salonları, ile Ankara’ da ki TÜFAD otelinin yapılmasında yine bizlere büyük destek verdi.

 

Meclis başkanımız Trabzon’a geldiğinde bizde Saat 18 00 da TÜFAD Trabzon Şubesinde Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş’in yanı sıra, Ahmet Suat Özyazıcı, Özkan Sümer ve TÜFAD ailesinin katılacağı bir etkinlik düzenleyeceğiz.

Bu etkinliğin sonunda Futbol ‘un içinden gelen Başbakanımıza, T.B.M.M Başkanı Mehmet Ali Şahin ve GSGM eski müdürü Mehmet Atalay’a ödül verilecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler