TÜFAD'tan Antrenörlere seminer

Türkiye Futbol Federasyonu ve TÜFAD Genel Merkezi “Hayri Gür Bölgesel Futbol Antrenör Gelişim Semineri” yapacak.  TÜFAD Genel Başkan Danışmanı ve Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban, TFF ve TÜFAD tarafından iki yılda bir zorunlu olarak teknik direktör d

TÜFAD'tan Antrenörlere seminer

Türkiye Futbol Federasyonu ve TÜFAD Genel Merkezi “Hayri Gür Bölgesel Futbol Antrenör Gelişim Semineri” yapacak.

 

TÜFAD Genel Başkan Danışmanı ve Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban, TFF ve TÜFAD tarafından iki yılda bir zorunlu olarak teknik direktör diploması haricindeki tüm antrenörlere verilen seminerin bu kez yapılacak olan ayağının 24 Mayıs Pazartesi günü saat 09.00’da Trabzon Lisesi Konferans Salonu’nda düzenleneceğini söyledi.

Balaban, “Seminerimizin oldukça verimli geçeceğini düşünüyorum. Ayrıca değerli Hayri Gür’ün adına düzenleyecek olduğumuz bu seminerimizin anlamı bu nedenle daha da büyük. Kendisine Allahtan rahmet diliyorum” dedi.

 

Trabzon’un en önemli simalarından biri olan Hayri Gür, geçenlerde yaşamını yitirmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler