TÜFAD'dan Şenol Güneş'e destek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği, Beşiktaş-Trabzonspor Maçında Hakem Tarafından Tribüne Gönderilen Teknik Direktöre Şenol Güneş'e Destek Verdi.  Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD), Beşiktaş-Trabzonspor maçında hakem tarafından tribüne gönderil

TÜFAD'dan Şenol Güneş'e destek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği, Beşiktaş-Trabzonspor Maçında Hakem Tarafından Tribüne Gönderilen Teknik Direktöre Şenol Güneş'e Destek Verdi.

 

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD), Beşiktaş-Trabzonspor maçında hakem tarafından tribüne gönderilen teknik direktöre Şenol Güneş'e destek vererek, "Türk futbolu senin fair play anlayışına, sportmenlik duygularına ve ilkeli tavırlarına her zaman ihtiyaç duyacaktır" dedi.

 

TÜFAD'dan, "Türk futboluna tarihinin en büyük başarısını kazandırmış değerli hoca" şeklinde yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi:

 

"Türk futbolunun sana daha nice uzun yıllar ihtiyacı vardır. Türk futbolu senin fair play anlayışına, sportmenlik duygularına ve ilkeli tavırlarına her zaman ihtiyaç duyacaktır. İnsanın doğasında olan bir anlık öfke, ona değerlerinden asla bir şey kaybettirmez. Futbol sahalarındaki başarılı çalışmalarına bundan sonra da devam edeceğine inanıyor ve gönülden destekliyoruz. Ayrıca Türk futbolunun zorlu bir dönemeçten geçtiği bu süreçte futbolumuzun tüm paydaşlarını bir kez daha sorumlu ve sağduyulu davranmaya davet ediyoruz." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler