TÜFAD 3 ana hedefini açıkladı

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon Şubesi Yönetimi yazılı bir açıklama yaparak gelecekli ilgili önemli üç projeyi hayata geçirmek için çalışmalara başladı. Başkan Nurettin Balaban imzalı açıklamada üç önemli madde başlıklar halinde kamuoyuna sunu

TÜFAD 3 ana hedefini açıkladı

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon Şubesi Yönetimi yazılı bir açıklama yaparak gelecekli ilgili önemli üç projeyi hayata geçirmek için çalışmalara başladı. Başkan Nurettin Balaban imzalı açıklamada üç önemli madde başlıklar halinde kamuoyuna sunuldu.

TÜFAD Ülkemiz geleceğinin teminatı olan Türk gençliğini kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp onları örf ve ananelerimize uygun,  sağlıklı,eğitimli,sportmen olarak yetişmesini ilke edinmiş bir kuruluştur. Ülkemize Dünya 3.lüğü ve UEFA kupası onurunun yaşatılmasında çok büyük emeği,alın teri ve katkısı bulunan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) camiasının bu görevlerde yer almasının günü gelmiştir. TÜFAD Trabzon şube başkanı ve  TÜFAD Genel Başkan Danışmanı olarak bu konunun altını çizmek isterim.

1-Hedefimiz TÜFAD Trabzon şubesi adına ilk hedefimiz Trabzonspor genel kurulunda TÜFAD ‘dan bir yöneticinin Trabzonspor yönetim kurulunda  olması. Bunun alt yapı çalışmalarını yaptık, 80 olan Trabzonspor  genel kurul delege sayımızı 310 ‘a çıkardık, Trabzon futbolunun yeniden yapılanmasındaki  birikimlerimizi bo yolla hareket geçirmek istiyoruz.

2-Hedefimiz TÜFAD  Genel Merkez yönetim kurulundan bir kişinin T.F.F.genel kurulunda  yeni seçilecek olan T.F.F.yönetim kurulunda görev alması bu konuda ki çalışmalarımız en üst noktaya ulaştı.

3-Hedefimiz TÜFAD   genel başkan danışmanı olarak  şunu ifade etmek istiyorum;  2011 Haziran ayı içersinde yapılacak olan milletvekilleri seçimlerinde 54 ilde şubesi bulunan 16.000 futbol antrenörü üyesinden oluşan aile bireyleri ve 1.derecede yakınları ile en az  160.000 seçmene sahip TÜFAD  camiasından 1 veya 2 milletvekilinin T.B.M.M. yer almasıdır.

 Son 10 yıldır bununda çalışmalarını yaptık.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor