TS'ye bayan volebol önerisi!

Trabzonspor'un Basketbol takımının ardından Bayan Voleybol takımı kurması da gündeme geldi. Yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu, Trabzon'un Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde temsil edilmesi gerektiğini vurgulayarak, "Benim gönlümden bir tane de Bayan Voleyb

TS'ye bayan volebol önerisi!

Trabzonspor'un Basketbol takımının ardından Bayan Voleybol takımı kurması da gündeme geldi. Yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu, Trabzon'un Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde temsil edilmesi gerektiğini vurgulayarak, "Benim gönlümden bir tane de Bayan Voleybol takımımızın olması geçiyor. İnşallah onu da kurarız da bir otobüs de onları veririz. Bayanlarımızın kendilerini gösterebileceği bir takıma ihtiyacı var. Trabzonspor sporun her alanında kendisine yer açmalı" ifadelerini kullandı. Bekiroğlu'nun bu önerisine yönetiminde sıcak baktığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor