TS'nin yeni transferi konuştu

Trabzonspor’un dün akşam saatlerinde transfer ettiği Mehmet Çakır bugün saat 11.00 sıralarında Trabzonspor’un kampına katılmak üzere Antalya’ya geldi. Trabzonspor’un yeni transferi Mehmet Çakır Antalya’ya ayak basarak ilk açıklamasını yaptı. Yeni transfer

TS'nin yeni transferi konuştu

Trabzonspor’un dün akşam saatlerinde transfer ettiği Mehmet Çakır bugün saat 11.00 sıralarında Trabzonspor’un kampına katılmak üzere Antalya’ya geldi.

Trabzonspor’un yeni transferi Mehmet Çakır Antalya’ya ayak basarak ilk açıklamasını yaptı. Yeni transfer Mehmet Çakır, Antalya havalimanında basın mensuplarnının soralarını yanıtladı. Çakır Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamaya geldiğini belirterek" Buraya oturmaya değil Trabzonspor’a şampiyonluk yolunda katkı yapmaya geldim.  İnanıyorum ki Trabzonspor bu sezon şampiyon olacaktır. Bende bu şampiyonluktan pay sahibi olmak istiyorum” dedi.

 Yeni transfer Mehmet Çakır " Trabzonspor’da kendini yeniden ispatlayacağını da ifade ederek" Futbolun en olgun dönemindeyim. Trabzonspor'da yeniden doğacağım. Trabzonspor büyük bir kulüp.Bende bu kulübün bir ferdi olmaktan dolayı mutluyum.Mehmet Çakır'ın kim olduğunu herkese göstereceğim. Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim.Transferime onay veren hocam Şenol Güneş ve transferimi gerçekleştiren yönetici Tuncay Bekiroğluna çok teşekkür ediyorum.Onları mahcup etmeyeceğim" dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler