TS'nin son maçı Shalke 04 ile...

SON HAZIRLIK MAÇI SHALKE 04 İLE Bordo - mavililer Antalya kampındaki ikinci hazırlık maçında Bundesliga'nın güçlü takımlarından Shalke 04 ile karşı karşıya gelecek. Yarın akşam saat 20.30'da Mardan Stadı'nda oynanacak maç D-Smart ekranlarından canlı yayın

TS'nin son maçı Shalke 04 ile...

SON HAZIRLIK MAÇI SHALKE 04 İLE

Bordo - mavililer Antalya kampındaki ikinci hazırlık maçında Bundesliga'nın güçlü takımlarından Shalke 04 ile karşı karşıya gelecek. Yarın akşam saat 20.30'da Mardan Stadı'nda oynanacak maç D-Smart ekranlarından canlı yayınlanacak. Teknik direktör Şenol Güneş'in bu maçta Werder Bremen maçına oranla idealine yakın bir kadroyu sahaya sürmesi bekleniyor. Yeni transferler Pawel ve Piotr Brozek kardeşlerle Mehmet Çakır'ın form durumuna göre bu maçta oynayabileceği de öğrenildi. Trabzonspor'un sahaya şu 11'le çıkması bekleniyor:

"Onur - Serkan, Giray, Glowacki, Cale - Yattara, Selçuk, Ceyhun, Engin - Burak, Umut"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor